Elektriciteitswerken in Oost-Vlaanderen

Voor al uw elektriciteitswerken in Oost-Vlaanderen kunt u rekenen op de expertise en ervaring van GigaBuild in Lokeren. De zaakvoerder zélf is elektricien en heeft de vinger aan de pols van de laatste ontwikkelingen in de branche. Hij bekommert zich over deze complexe tak binnen de bouwsector alsof het over installaties voor zichzelf gaat. Hij is uw man voor een heel breed gamma projecten rond elektriciteit en elektronica.

Uitgebreid aanbod aan elektriciteitswerken

Onze diensten omvatten een breed scala aan elektriciteitswerken, waardoor we zowel bij nieuwbouwprojecten als bij renovaties uw ideale partner zijn. Als geschoolde elektricien staan wij klaar om u te assisteren bij elke uitdaging, van de basisinstallatie tot complexe elektrische systemen. Bij een nieuwbouw zorgen we voor de volledige elektrische installatie vanaf de grond op. Voor renovatieprojecten passen we bestaande systemen aan of vernieuwen we deze volledig, afhankelijk van de behoeften en specificaties van het project. Daarnaast kunnen onze loodgieters ondersteuning bieden bij gerelateerde werkzaamheden, wat ons een veelzijdige keuze maakt voor al uw bouw- en renovatiebehoeften.

Diensten

Nieuwbouw, renovatie en uitbereiding

  • · uw elektriciteitsplan voor uw woning of bedrijf uittekenen en realiseren

Netwerk

  • uw internet- en televisiepakket installeren en afstemmen op elk toestel in uw woning of bedrijf (bv. videofonie)

Alarm en Camerabewaking

  • uw alarm- en beveiligingsplan voor woning of zaak uitdenken en realiseren

Laadpalen

  • Uw laadpaal voor uw elektrische wagen(park) installeren inclusief de administratie die daarbij hoort

Dossier

Uw keuring en allerhande documenten 

Depannages 7/7

  • Alle spoedherstellingen 

Realisaties

Vertrouw op onze professionals

Bent u klaar om de elektriciteitswerken voor uw project te starten? Neem vandaag nog contact met ons op voor een plaatsbezoek of een vrijblijvende offerte. Ons toegewijde team staat klaar om u van dienst te zijn met op maat gemaakte oplossingen die aan al uw specifieke eisen voldoen. Laat ons uw zorgen uit handen nemen. Vertrouw op onze kennis voor een vlekkeloze uitvoering van alle elektriciteitswerken.


 

Laat uw gegevens achter en wij zullen u zo spoedig mogelijk contacteren.